СРЕДЊА ШКОЛА
"СВЕТИ САВА"
Нушићева 12a/I, БЕОГРАД
ЗАПОШЉАВАЊЕ У НЕМАЧКОЈ И АУСТРИЈИ
АКРЕДИТАЦИЈА 022-05-00086/2012-03

1.Владимир Берић

Окружно, односно, градско такмичење ученика IV разреда средњих школа одржано је 18. марта 2018. године у Деветој гимназији „Михаило Петровић Алас“. На такмичењу је учествовао и ученик наше школе, Владимир Берић, који је освојио знатан број бодова.

Владимир је ученик четврте године Филолошке гимназије, који је рођен и одрастао у Аустралији, те је учењу енглеског језика посвећен готово од самог рођења. Отуда и љубав према енглеском језику и жеља, воља, спремност и одлучност да непрекидно ради на усавршавању стечених знања из ове области, као и усвајању нових. Стога је било и очекивано да ће на градском такмичењу из енглеског језика бити један од такмичара у специјалној категорији. Освојио је изванредних 27 поена, што је и те какав успех, док је максималан број освојених поена у истој категорији 37. Милијана Виторовић Николић, професорка енглеског језика која је организовала часове додатне наставе у циљу припреме за такмичење, поносна је на Владимиров успех.

Честитамо Владимиру и колегиници Милијани на уложеном труду, преданом раду и такмичарском духу! Нарочито нам је драго што су инспирисали и бројне друге амбициозне ученике да већ следеће школске године крену стопама успешних ученика наше школе.

Copyright © 2017. by Srednja škola "SVETI SAVA"     e-mail: sssvetisava@yahoo.com