UPIS ZA ŠKOLSKU GODINU 2018-2019. JE POČEO!  POPUSTI DO 35%
VLADA NEMAČKE STIPENDIRA I ZAPOŠLJAVA UČENIKE NAŠE ŠKOLE U NEMAČKOJ
SREDNJA ŠKOLA
"SVETI SAVA"
AKREDITACIJA 022-05-00086/2012-03
ZAPOŠLJAVANJE U NEMAČKOJ I AUSTRIJI
Nušićeva 12a/I, BEOGRAD
OBAVEŠTENJE
Vlada Nemačke stipendira i zapošljava učenike naše škole u Nemačkoj. Učenici se mogu javiti menadžerki upisa Duški Spasić na tel. 064-812-9680 za sve informacije.
Područje rada: Gimnazija
Gimnazija - opšti tip
Filološka gimnazija - Smer živi jezici
Društveno - jezički smer

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita
Medicinska sestra - tehničar
Medicinska sestra - vaspitač
Farmaceutski tehničar
Fizioterapeutski tehničar
Kozmetički tehničar
Pedijatrijska sestra - tehničar
ŠKOLSKI KALENDAR
ZANIMANJA
DOBRO DOŠLI NA ZVANIČNI SAJT ŠKOLE!

Škola u centru grada - Rad u malim grupama - Mentorski rad - Savremeno opremljeni kabineti - Nema potrebe za privatnim časovima - Doktor u školi - Bezbednost učenika u prvom planu - Interaktivna tabla i video bim u nastavi - Bežični internet u školi - Klub za učenike - Video nadzor i obezbeđenje u školi


SREDNJA ŠKOLA "SVETI SAVA"

Talentovani i uspešni ljudi još od detinjstva pažljivo biraju kome će posvetiti svoje vreme i pokloniti poverenje. Pritom su svesni činjenice da je neizostavni deo svake ambiciozne ličnosti, osim mukotrpnog rada, discipline i posvećenosti, i adekvatno obrazovanje. Jedan od mladih sportista koga, sasvim izvesno, očekuje blistava fudbalska karijera, Luka Marković, odlučio je da baš u našoj školi stekne srednjoškolsko obrazovanje. Podsećamo da je Marković započeo karijeru u „Crvenoj zvezdi“, gde je postigao mnogobrojne pogotke. Prelazi potom u „Čukarički“. Kao deo omladinske ekipe „Čukaričkog“ igrao je u Ligi šampiona mladih ekipa prošle sezone. Ubrzo zatim potpisuje ugovor sa italijanskim klubom „Krotoneom“, čiji su predstavnici prepoznali njegov izuzetan talenat. Ukoliko i dalje bude jednako uspešan, u šta svi mi verujemo, biće najmlađi Srbin ikada koji je zaigrao u Seriji A. Ponosni smo na Luku, kao i na činjenicu da je od mnogobrojnih škola izabrao da pohađa baš našu. Njegov izbor je još jedna potvrda da odličan kvalitet i predan rad ne mogu ostati neprimećeni. Drago nam je što sve više mladih prepoznaje stručnost naših profesora, posvećenost svih članova skromnog, ali ljubavlju bogatog kolektiva, koji skupa čine tim - tim iz kojeg učenici u svet odraslih ulaze proširenih vidika, svesni svojih sposobnosti i vrlina. Stoga naša Srednja škola „Sveti Sava“ i ove godine širom otvorenih vrata dočekuje još jednu generaciju prvaka, koju će, kao i sve prethodne, prihvatiti srdačno i s ljubavlju.
Dragi naši budući učenici, dobro nam došli!
Copyright © 2017. by Srednja škola "SVETI SAVA"      e-mail: sssvetisava@yahoo.com